Om meg

Bildet mitt
Åsgårdstrand, Vestfold

onsdag 23. april 2014

Vårens første asparges

Alt er supertidlig i år. Idag plukket jeg 8 asparges som ble til en deilig forrett.,

Dersom man ser nøye etter ser man også  løvetannhjerte som er frest i olje. Ny smak. Litt bitter. 

1 kommentar:

  1. Wow! Det var tidlig! Mine asparges står riktignok i skygge, men har så vidt begynt å stikke hodet opp av jorden ennå. Gleder meg til de blir såpass voksne at jeg kan begynne å sanke for å spise, for det er vel vår"grønnsak" nummer én! :-D
    Spennende med løvetannhjerte frest i olje. Jeg tenkte jeg skal prøve å sanke noen skudd av ormegress for å frese dem i olje. Har hørt det smaker asparges av dem og at de er veldig sunne.
    Ha en fortsatt fin dag
    Stein

    SvarSlett